Dirkzwager genoemd in overzicht van FT Innovative Lawyers 2014
27 oktober, 2014

Met gepaste trots kunnen wij melden dat Dirkzwager is vermeld in het Financial Times Most Innovative Lawyers overzicht 2014. In dit jaarlijkse overzicht worden alle advocaten & notariskantoren uit Europa naast elkaar gelegd en op verschillende categorieën met elkaar vergeleken. Dirkzwager heeft in de categorie “Corporate Strategy” met 21 punten een prachtige 12e plek gehaald en deze behaalde positie wordt in dit overzicht toegeschreven aan onze doelbewuste en intensieve manier van juridisch kennisdelen via online en social media, de Dirkzwager Academy en de openbare bibliotheek. In totaal zijn er in de ranking 4 Nederlandse kantoren opgenomen; naast Dirkzwager zijn dat NautaDutilh, Van Doorne en Kennedy Van Der Laan. Dirkzwager verkeert dus in goed gezelschap! Meer over deze rapportage vindt u hier (pagina 15).