Dirkzwager betreedt top 10 meest gewilde juridische werkgevers!
14 juni, 2016

In de top 10 van meest gewilde juridische werkgevers onder studenten heeft Dirkzwager als nieuwkomer een plekje veroverd ten koste van veel Zuidaskantoren.

Het populairste advocatenkantoor om voor te werken blijft Loyens & Loeff, blijkt uit de nieuwste editie van het onderzoek Netherlands’ Most Attractive Employers, jaarlijks uitgevoerd door Universum Global. Loyens & Loeff bezet de tweede plaats van de lijst met populairste juridische werkgevers, waarin de Rijksoverheid de toppositie behoudt. Qua advocatenkantoren in de top 10 wordt Loyens & Loeff gevolgd door AKD op plaats zes. Op de plekken drie, vier en vijf zijn respectievelijk KLM, Google en Apple te vinden. Dirkzwager bevindt zich net na De Haan Advocaten & Notarissen (8) en De Brauw Blackstone (9) op een respectabele 10e positie en laat daarmee nog vier andere advocatenkantoren uit de top 20 achter zich: Trip (13), Stibbe (15), NautaDutilh (17) en Houthoff Buruma (18).

Lees het hele artikel en de ranking op advocatie.nl.

Dirkzwager betreedt top 10 meest gewilde juridische werkgevers!