Openbare bibliotheek

De juridische bibliotheek van Dirkzwager staat open voor cliënten, relaties en partners. Lezen, informatie delen, gelijkgestemden ontmoeten: onze bibliotheek speelt een centrale rol in het delen van kennis.

Cliënten met een juridische informatiebehoefte (maar ook studenten) kunnen gebruik maken van onze papieren en digitale bronnen. Alles wat onze juristen gebruiken staat ter beschikking. Om onderzoek te doen, problemen op te lossen of jurisprudentie op te zoeken. Onze informatiespecialisten zijn standby en er staat goede koffie klaar.

Mediatheek
In de online mediatheek van onze bibliotheek delen wij nog veel meer content. Hier bieden wij verschillende gratis e-books en whitepapers aan, stellen wij onze wetenschappelijke artikelen beschikbaar en presenteren wij alle videocontent van Dirkzwager zoals verschillende webinars en inhoudelijk videomateriaal. Ook de digitale editie van ons relatiemagazine Samenspraak is hier te vinden.

Kenniscollectie
Omdat we kennis delen heel serieus opvatten, werkt Dirkzwager samen met andere Arnhemse bibliotheken. Dit unieke initiatief heet Kenniscollectie. Leden kunnen van elkaars collecties en faciliteiten gebruik maken. Zo stimuleert Kenniscollectie de kennisontwikkeling van mensen en organisaties en geven we kennis terug. Deze samenwerking past bij ons. Open en stimulerend. Nieuwsgierig naar deze samenwerking. Klik hier voor het platform.

Lid worden?
Het gebruik van onze bibliotheek is gratis, maar voorbehouden aan bezitters van een persoonlijke gebruikerspas. Cliënten en relaties van Dirkzwager kunnen deze pas aanvragen via het aanvraagformulier op onze bibliotheekwebsite.


Pitchdoc_bibliotheekpas        M+R-Dirk-Zwager_0110895_verkleind