Claudia van der Most volgt Frank Delissen op in dagelijks bestuur Dirkzwager
4 januari, 2017

Dirkzwager advocaten & notarissen heeft Claudia van der Most per 1 januari 2017 benoemd tot nieuw bestuurslid. Samen met Tom Vandeginste (bestuursvoorzitter) en Marcel Hielkema (bestuurder-directeur) vormt Claudia van der Most vanaf heden het bestuur van Dirkzwager.

Claudia van der Most is reeds vele jaren verbonden aan Dirkzwager. In 1998 is zij begonnen als  advocaat-stagiair en in 2007 is zij benoemd tot vennoot op de sectie ondernemingsrecht. Claudia treedt op voor nationale en internationale grote en middelgrote organisaties en heeft zich gespecialiseerd in het ondernemingsrecht met als specialisme fusies & overnames, joint ventures en participaties. Daarnaast gaf zij de afgelopen jaren leiding aan de sectie.

Voor Claudia staat de mens als collega en cliënt centraal. “Mijn focus als bestuurslid? Ik wil intern en extern verbinden. Dat betekent dat we aandacht moeten hebben voor carrièreperspectieven en oog moeten hebben voor goed talent en diversiteit. Dat is belangrijk voor de organisatie en de kwaliteit van onze dienstverlening en daarmee belangrijk voor de cliënt.”

Claudia van der Most neemt de rol in het bestuur over van Frank Delissen. Hij zal zich weer volledig gaan richten op zijn dagelijkse praktijk als advocaat-vennoot op de sectie overheid & vastgoed.